POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS
_______

De conformitat amb allò establert a la normativa vigent i aplicable de protecció de dades de caràcter personal i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), Techforce S.L.U. informa els usuaris, que ha procedit a crear un perfil a la/les Xarxa/es Social/s Linkedin, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

 

Informació de Techforce SLU:

NIF:  B62821152

ADREÇA POSTAL:  Roger de Llúria, 44 6è 4a, 08009 Barcelona

EMAIL: contact@techforce.eu

 

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per Techforce S.L.U. mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el consentiment per al tractament d’aquells dades personals publicades al vostre perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir-ne la privadesa.

Techforce S.L.U. té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, especialment el nom de contacte. Aquestes dades només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap sistema de tractament.

Drets dels interessats

Pel que fa als drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades de caràcter personal, de què disposeu i que poden ser exercitats d’acord amb la RGPD, heu de tenir en compte els següents matisos:

 
 
  • Dret d’accés: És el dret de l’usuari a obtenir informació sobre les vostres dades concretes de caràcter personal i del tractament que s’hagi realitzat o realitzi, així com de la informació disponible sobre l’origen d’aquestes dades i les comunicacions realitzades o previstes .

  • Dret de Rectificació: It is the right of the affected person to modify the data that turns out to be inaccurate or incomplete. It can only be satisfied in relation to that information that is under the control of Techforce S.L.U., for example, delete comments posted on the page itself, images or web contents where personal data of the user is recorded.

  • Dret a la Limitació de tractament: It is the right to limit the purposes of the treatment originally provided by the controller.

  • Dret de Supressió: It is the right to delete the personal data of the user, except as provided in the GDPR itself or in other applicable regulations that determine the obligation to preserve them, in a timely manner.

  • Dret de portabilitat: The right to receive personal data that the user has provided, in a structured format for common use and mechanical reading, and to transmit them to another responsible.

  • Dret d’oposició: It is the right of the user not to carry out the processing of their personal data or to cease the processing of them by Techforce S.L.U..

Techforce S.L.U. realitzarà les actuacions següents:

  1. Accés a la informació pública del perfil.

  2. Publicació al perfil d’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de Techforce S.L.U.

  3. Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.

  4. Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran al perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privadesa.

Publicacions

L’usuari, un cop unit a la pàgina de Techforce S.L.U., podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, n’ha de ser el titular, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. 

Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o trenquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos , Techforce S.L.U. es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

Techforce S.L.U. no es farà responsable dels continguts que hagi publicat lliurement un usuari.
L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa.

Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades en cap sistema de tractament per part de Techforce S.L.U. però sí que romandran a la Xarxa Social.

 

Concursos i promocions

Techforce S.L.U. es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en què podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en aquesta. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap.

Publicitat

Techforce S.L.U. utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la normativa en matèria de protecció de dades i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de Techforce S.L.U. perquè també puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació, detallem l’enllaç a la política de privadesa de la Xarxa Social:

• Linkedin: http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv

techforce_logo_01

Roger de Llúria, 44 6º 4ª
E-08009 Barcelona (Spain)
Phone +34 937 969 933
Mobile +34 629 577 146

Email: contact@techforce.eu
Web: www.techforce.eu

Avís Legal  |  Política de Privacitat  |   Política de Cookies  |  Política de Privacitat Xarxes Socials

© 2021 Techforce S.L.U. All rights reserved.